Wat als u mobiel wilt zijn, maar niet zelf met de wagen wilt rijden? CenShuttle biedt u de oplossing aan.

CenShuttle is onze eigen VIP shuttle service die u op een premium manier vervoert. Zo kan u beschikken over het juiste vervoer, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over andere praktische zaken, zoals parkeren.

Of het om 3 uur 's nachts of om 11 uur in de voormiddag is, CenShuttle staat ten allen tijde voor u klaar. Onze VIP shuttle service biedt een stijlvolle en uiterst comfortabele oplossing op maat aan voor private en zakelijke verplaatsingen, ongeacht uw bestemming in binnen- en buitenland.


Luchthavenvervoer.

Met behulp van ons premium privévervoer, verzorgen wij uw verplaatsing van en naar de luchthaven, zowel in binnen- als in buitenland. Onze gecertificeerde chauffeurs houden uw vluchtgegevens steeds nauw in de gaten en vervoeren u in onze verzorgde, moderne wagens.

VIP Vervoer.

Heeft u een etentje, trouwfeest, vergadering of beurs gepland? Wenst u op een veilige en ontspannen manier uw bestemming te bereiken? Zowel als particulier en als zakenman kan u bij ons terecht voor uw VIP vervoer. Onze chauffeurs staan dag en nacht klaar om u goed en wel naar uw bestemming te brengen.

Evenementen.

Efficiënt en veilig vervoer van grote groepen in binnen- of buitenland? Bij ons zit u altijd goed. In ons wagenpark kan u naast de BMW X5 en BMW 7 Reeks ook luxebusjes vinden die tot 8 personen kunnen vervoeren.


Neem contact op met ons team voor meer info. Wij helpen u graag verder!


Contact

Dennis Van Thillo
03 385 48 25
info@vanthilloenpartners.be
www.vanthilloenpartners.be