Peter Beckers Customer Day - Red Devil Style

​Om onze klanten te bedanken voor het vertrouwen, organiseert Peter Beckers op zaterdag 23 juni een customer day in echte Rode Duivels stijl

Het is weer enkele jaren geleden dat we een Customer Day organiseerden bij Peter Beckers. Met het WK Rusland in aantocht, zagen we echter de perfecte gelegenheid om onze customer day nieuw leven in te blazen en dit helemaal in het teken van onze Rode Duivels!

Zet dus zaterdag 23 juni in jullie agenda, trommel het gehele gezin op en kom die dag genieten van lekker eten, live voetbal en amusement voor jong en oud.

Wat hebben we allemaal voor jullie in petto?

Wij verwachten jullie bij Peter Beckers Genk vanaf 11u00 voor een geweldige dag met animatie voor iedereen met om 14u00 als ultieme afsluiter live op het grote scherm de tweede match van onze Rode Duivels in Rusland: BELGIË - TUNESIË.

Maar er is meer! Onze gold and silver foodtrucks zullen de lekkerste snacks serveren in onze gezellige vintage inspired foodcourt. Heerlijke Boem Bataat frietjes, smullen van pulled pork burgers en chili dogs en een verfrissende couscous. Om je duimen en vingers van af te likken!

We hebben enkele waanzinnige BMWs kunnen strikken voor de ultieme testrit. Die dag zullen de volgende wagens klaar staan om door jou getest te worden:

  • BMW i8 Roadster
  • BMW M240i Coupé
  • BMW X3 M40i
  • BMW 540d xDrive Touring
  • BMW 420d Cabrio
Contacteer één van onze verkopers als je

graag zeker wil zijn van een ritje met één van deze geweldige wagens. Enkel en alleen voor deze wagens sta je toch al te popelen om een bezoekje te brengen? En dan hebben we ook nog een vuurrode BMW avant-première kunnen strikken.

Voor de allerkleinsten hebben we een kidscorner waar ze hun jonge rijtalent kunnen testen op onze babyracers en een springkasteel om de beste koprollen te tonen.

Voor de iets groteren wordt een uitdagend Go Cart parcours aangelegd en kunnen ze ontdekken hoe het voelt om achter het stuur te kruipen van een racewagen met de Race Simulator.

Kortom voor ieder wat wils!

Alle Peter Beckers klanten zijn welkom. Uitzonderlijk zal onze concessie in Dilsen-Stokkem gesloten zijn. Het team van Maasland verwelkomt zijn klanten op zaterdag 23 juni graag in Genk tijdens de Customer Day.

Heb je ook al zin om neer te strijken in onze foodcourt en van al dat lekkers te proeven? Kriebelt het al om te ontdekken in welke wagen jij kan stappen? Kan je niet wachten om op het grote scherm met een fris biertje onze Duivels aan te moedigen tot wereldkampioen?

Laat dan hier even weten dat je komt en met hoeveel personen we jou kunnen verwachten. Dan zorgen wij voor een duivelse dag bij Peter Beckers in Genk!

Programma:
Ontvangst vanaf 11u00
Foodcourt en open bar van 11u30 – 14u00
Start match België – Tunesië 14u00
Einde van Customer Day 17u00
Doorlopend animatie van 11u00 – 16u30

Adres:
Peter Beckers Genk
Bosdel 64
3600 Genk

Contacteer CenMoments

Email: cenmoments@centrauto.net.bmw.be

Telefoon: 03 320 83 52

Ondernemingsnummer: 0420.004.951