Centrauto Classic 2018 - Volzet

Ben je klaar voor een nieuwe dag vol rijplezier, lekker eten en mooie wagens?

Met trots stelt CenMoments op zondag 30 september de vierde editie van de Centrauto Classic aan je voor.

Het Centrauto team heeft opnieuw een onvergetelijke dag voor je klaargestoomd waarbij rijplezier, lekker eten en gezelligheid centraal staan. Ben je in het bezit van een oldtimer?(*) Mis deze dag dan niet!

In samenwerking met onze sponsors Peak Lodge, Maxwood, Travel Zone, Hapag Lloyd Cruises, 't Waterhuys en Smartdeals by SDM Valorum hebben we opnieuw een fantastische route uitgestippeld.

Fun verzekerd!

Wat staat er op het programma?

08u00: Onthaal te Centrauto Malle

We starten vanaf 08u00 met een uitgebreid ontbijt in de vernieuwde showroom van Centrauto Malle. Denk aan verse koffiekoeken, Griekse yoghurt, en een lekkere tas koffie of thee... Kortom: alles om de dag goed te beginnen! Hier ontvangen alle deelnemers ook de roadbook.

09u00: Start Rally deel 1

Het startschot van de rondrit wordt gegeven rond 09u00. Het parcours leidt je dit keer richting het Hageland. Onderweg word je uitgedaagd met enkele praktische proeven. Er is ook tijd voorzien voor een koffiepauze of een sanitaire stop.

12u00: Lunch te Kasteel Van Nieuwland

Rond de middag komen de deelnemende wagens en hun (co)piloten samen vooreen lekkere lunch in het Kasteel Van Nieuwland. In dit mooie park kan je even de benen strekken, hopelijk onder een stralend zonnetje en genieten van een lekkere lunch.

13u00: Start Rally deel 2

Het tweede deel van de Centrauto Classic brengt de deelnemers terug richting Antwerpen. Uiteraard voorzien wij opnieuw een uitdagende praktische proef. Hier worden de oldtimers en hun piloten getest op snelheid en behendigheid. Een verfrissende namiddagsnack mag hier uiteraard niet ontbreken.

16u30: Aankomst te Centrauto Wijnegem

Na de praktische proeven wijst de rally de deelnemende wagens de weg richting Centrauto Wijnegem. Hier eindigt de rondrit en kunnen de deelnemers genieten van een uitgebreide aperitief in de showroom.

In samenwerking met Smartdeals staat hier de laatste proef voor de deelnemers klaar. Zij worden immers uitgedaagd om met de elektrische BMW i3 een parcours af te leggen binnen een bepaalde tijdspanne. Degene die hier het minste verbruikt heeft, zal de prijs in de wacht slepen!

18u00: Diner en prijsuitreiking

Deze geweldige dag wordt afgesloten met onze partner Smoutmolen met een heerlijk walking diner. Proef van de verschillende gerechtjes en praat gezellig na over deze fijne dag. Tijdens het diner zullen de winnaars van de praktische proeven bekendgemaakt worden. Er zullen enkele fantastische prijzen, geschonken door onze partners, te winnen zijn.

Voorziene einde: 20u30

Gegarandeerd een rijkelijk gevulde dag om niet te missen! Hopelijk mogen we jou en je co-piloot verwelkomen op zondag 30 september voor een nieuwe editie van de Centrauto Classic.

Voor deze uitgebreide oldtimer rally betaalt u €300 inclusief BTW per deelnemende wagen en 2 deelnemers.

Ook hebt u de mogelijkheid om extra personen in te schrijven voor het aperitief en walking diner 's avonds. Per volwassene betaalt u hiervoor €100 inclusief BTW. Wij ontvangen met plezier ook uw kinderen 's avonds. Gelieve hiervoor een mail te sturen naar cenmoments@centrauto.net.bmw.be, zodat wij een aangepast kindermenu kunnen voorzien.

* Opgelet: de deelnemende wagen dient minstens 30 jaar oud te zijn om te kunnen deelnemen aan de Centrauto Classic. Alle merken van oldtimers zijn welkom tijdens de Centrauto Classic! Maar uiteraard hebben we de voorkeur voor twee specifieke merken...

Contacteer CenMoments

Email: cenmoments@centrauto.net.bmw.be

Telefoon: 03 320 83 52

Ondernemingsnummer: 0420.004.951